Страницы

pondělí 22. února 2016

Nenahraditelná zimní kosmetika


Zde uvádím seznam pro mně nepostradatelných kosmetických výrobků, které obzvlášť používám v zimě. 


1. Lush Popcorn - peeling na rty. Pečuje o rty a připravuje je pro nanesení rtěnky. Jednoduché složení a na obalu je uvedeno, že se tento scrub dá olíznout se rtů, a tak jej nebude potřeba oplachovat. Ale já ho stejně oplachuji vodou. 
2. Alverde, tělový olej - v zimě občas obyčejný tělový krém nestačí, proto doporučují tento olej, který vyživí a zvlhčí pokožku po celém těle. Levný výrobek, vyrábí se i v cestovní velikosti. 
3. Lush, Celebrate, krém na tělo - limitována edice, krém na tělo z limetkou. Perfektní na zimu. Je to vánoční edice, zakoupena v minulém roce. Neuvěřitelně příjemná vůně. Velice kvalitní a úsporný výrobek. 
4. Kivvi, balzám na rty - citrusová vůně. Velice úsporný balzám, který ochrání rty před vlivem prostředí a zároveň o ně bude pečovat. 
5. Rituals (Sunset) - rudá rtěnka. Zima je prostě čas na takovou barvu! 
6. Lush, 9 to 5, mléko na obličej - čistí pleť a zároveň o ni pečuje. 
7. Everyday minerals, korektor - pleť má v zimě mít dokonalé, rovnoměrné barvy. Tentp korektor to umí. A k tomu patří rudá rtěnka. 
8. Konturovací Paletka Anastasia BH - těžká artilerie se nejvíc nosí na podzim a v zimě. Nyní je pravý čas pro tyto tmavé, nasycené barvy. 
9. Balistiky od Lush. Jakékoliv. Libovolné množství. 
10. Sprchový gel od Korres. Luxusní sprchový gel, který se perfektně postará o vysušenou zimní pleť. Ten nepodceňujte, dokonce vás chrání před použitím spousty dalších krémů, tělových mlék a olejů.

Žádné komentáře:

Okomentovat