Страницы

úterý 17. března 2020

V mrazení je síla


Jednou během úplné obyčejné povídačky s kamarádkou jsem se jí zmínila, že mne dost unavuje vařit cizrnu. Že na ni musím myslet předem, namočit ji na celou noc, pak vařit hodinu a pak 3 dny jíme jen cizrnu, jelikož když jí uvařím málo, nemá to cenu, ale když hodně, tak pak ji nemám kam dát a strčím ji do úplně veškerého jídla. 
Ten den mi kamarádka poradila ji zmrazit. Od té doby koupím si kilo jakékoliv luštěniny, namočím ji přes noc, uvařím a rovnou zmrazím. Používám zmrazovací pytlíky a kontejnery od Tescomy. 
Vždycky mám plný mrazák všeho, co mě jen napadne. Pokud si vařím polévku, prostě vyndám “kus” mých zásob z mrazáku, rozmrazím ho a hotovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat