Страницы

úterý 14. června 2016

Mé oblíbené kosmetické výrobky z DM


Poměrně často nakupuji některé běžné věci v DMce. Mezi nimi jsou též kosmetické výrobky. Jsou levné, kvalitní a spousta z nich je veganská. Uvádím tu jen veganskou kosmetiku. 

Maska na vlasy Alverde 
Objevila jsem ji nedávno. Stojí pouhých 20 korun, ale prokazuje výsledek na milion. Jedno balení použijete jen jednou na dlouhé vlasy. Maska obsahuje orgánový olej, který je pro vlasy přímo výborný. Během tohoto roku se mi zesvětlovaly vlasy a hrozně zeslábly. Ta maska mi je naprosto zachránila. Nanáším ji před umytím vlasů a nechávám ji 10 minut působit, pak si normálně vlasy umyji šamponem a ošetřím balzámem. 

Balzám na vlasy pro lesk Alverde 
Není to můj oblíbený kondicionér, ale rozhodně je nejlepší mezi levnými variantami. Já miluji Paul Mitchell, ale ten stojí 650 korun oproti Alverde - okolo 60. Kupuji tento balzám dost často. Pěkně se po něm vlasy rozčesávají a mají přirozený lesk. Perfektní kondicionér pro běžné používání. 

Lak na vlasy Balea 
Lak na vlasy Balea stojí 40 korun, ale funguje jak má. Prostě fixuje vlasy na několik hodin bez pocitu lepení. Není co dodat. Levný úsporný produkt, který to s vlasy umí. 

Deokrém Alverde 
Tento deokrém stojí něco kolem 80 korun, je velice delikátní a funguje. Nanáší se jako obyčejný krém na tělo, ale v oblasti podpaží. Vydrží celý den. Neobsahuje žádné nebezpečné složky, což je pro podpaží jedna z nejdůležitějších věcí.

Odlakovač Ebelin 
Stojí 35 korun, neobsahuje aceton. Odlakuje jakýkoliv lak na nehty, dokonce s třpytícím efektem. Úsporný produkt. 

Deosprej Balea 
Levný tělový sprej. Perfektně vás osvěží během dne. Mají ho i v cestovní velikosti. 

Tekuté mýdlo Feel Eco 
Báječně mýdlo, je poměrně drahé, a není moc úsporné. Vyplatí se kupovat ho ve slevě, které jsou pro DMku zvyklostí. Velmi jemný produkt, používám na umývání a dokonce odstraněni make-upu. Plná cena činí 80 korun za 300 ml. 

Tělová mléka Weleda 
Zkoušela jsem všechna mléka od Weledy. Všechna jsou veganská a drahá. Ale ještě nikdy jsem neplatila za tyto produkty plnou cenu. Vždy čekám na slevu. Mívají slevy až do 50%. Úplně nejlepší tělové mléko. Jemné, perfektně ošetřuje pokožku, zbavuje pokožku pocitu suchosti. Úsporný produkt, velmi pohodlné balení. Cena od 319 do 500 korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat