Страницы

úterý 6. října 2015

Síla vůně


Nikdy nechápala lidi, kteří „jedou“ po různých vůních. Já nepoužívám parfém od puberty. Oni mi hrozně vadili. 



Ale v poslední době se ve mně něco změnilo. I já cítím potřebu mít doma příjemnou aromatickou vůni. Před rokem jsem si koupila vůně na polštáře od provensálské značky Durance. Ta je výborná a úsporná. 
Usínám s její pomoci za pár vteřin a spím jako miminko. 



Teď jsem se rozhodla koupit si také aromatické svíčky. Ze špatných zkušeností pamatuji, že se mi levné vůbec nehodí. Obsahují levné parfémy, které rychle vyvětrávají a bolí z nich hlava. Nejsou prostě vůbec kvalitní.



Proto jsem šla po drahých svíčkách a narazila na výprodej značky Wax Lyrical, která vyrábí svíčky a aroma difuzéry vysoké kvality. Koupila jsem dárkovou sadu, která se skládá ze čtyř svíček. Voní přímo skvěle. Dodávají domovu velice útulnou atmosféru a jistou dávku intimity. Jsou to sójové svíčky z kvalitním parfémem.Tato vůně mne uklidňuje. 



Aromatické svíčky se nepoužívají více než dvě hodiny v kuse. Tak si na to dávejte pozor! 



Vím též, že svíčky Yankee Candles jsou také většinou veganské. Maji jen malou řadu svíček z včelího vosku. Říká se že jsou to nejlepší svíčky na světě. Jednou je také vyzkouším. V Praze se prodávají na každém rohu. Jsou drahé, ale velké vydrží neuvěřitelných 180 hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat