Страницы

pondělí 28. září 2015

Oční stíny Lily Lolo

Přírodní sypké minerální oční stíny ve stínu Orchid. Objednávala jsem si je z internetu, i když se v Češku prodávají v několika obchodech, a myslela jsem si, že ten odstín je více přirozený a zemitý, což však není. Je vyparáděný a během času se ukázalo, že jsem náhodou trefila. 

Já jsem totiž koupila jejich kosmetickou paletku, kde takové přírodnější odstíny byly. A chyběl mi právě takový lesklý odstín pro dokonalé líčení. Velmi úsporné a kvalitní oční stíny, které klidně vydrží po dobu celého dne. Ale jako každodenní líčení se moc podle mě nehodí. Já je používám jen trošku na okraji oka, abych je zvýraznila. Celkem mohu říct, že se postarají o slavnostní make up. Do divadla, na svátky, na diskotéku atd.

Stíny se prodávají bez štětce. V tomto případě doporučím koupit opravdu kvalitní, třeba Eys shadow brush od stejné značky LilyLolo. Vhodný štětec zaručí dlouhé trvání.

LilyLolo - je britská značka, která se specializuje na přírodní minerální kosmetiku. Většina sortimentu je veganská. Minerální kosmetika je novým slovem v kosmetologii. Vyrábí se z minerálů, nezpůsobuje a nevyvolává alergie. Je vodě odolná, ale lehce smývatelná odličovačem. 

Minerály jsou antibakteriální. Minerální kosmetika není podobná žádné jiné kosmetice. Líčení je snadné, některé výrobky jsou na pokožce sotva viditelné. Je velice lehká, není cítit na očích a na pokožce.

Žádné komentáře:

Okomentovat