Страницы

pondělí 17. srpna 2015

Balzámy na rty



Ještě před pár lety jsem vůbec nechápala význam používání balzámu na rty. 
Myslela jsem si, že se používají pouze v zimě, a jen pokud už rty nevypadají hezky. Nedávno jsem úplně změnila názor a pochopila, že raději něco udržovat v pořádku než to pak léčit. 



Jsem srdcem oddaná přírodní kosmetice, proto mohu čestně doporučit jen přírodní balzámy. Moc bych na těchto výrobcích nešetřila. Jsou velice úsporné, vydrží půl roku až rok. Stejně jejich cena, pokud mluvíme o přírodní 
kosmetice, kolísá mezi 45 až 130 korunami, takže nevidím důvod ušetřit 80 korun za rok a používat nedostatečně účinný produkt. 



Nyní se soustřeďme na ty nejdražší balzámy. Každý z nich stál 130 korun. Zkusila jsem Alverde za 47 korun, ale nelíbil se mi. 



Kivvi. Balzám, který se nanáší prstem. Bezvadně ošetřuje rty. Taje při vysokých teplotách v kabelce, ale zpětně tuhne a získává úplně jiný tvar. 
Nevadí to, protože se prodává v hliníkové nádobce. Na kvalitě výrobku se tyto změny žádným způsobem neprojevují. Vyroben v Lotyšsku v bio kvalitě. 
Na trhu jsou Kivvi ve třech vůních. 



Hurraw! Nejpopulárnější veganský balzám na rty všech dob. Americký produkt, který je vyroben ze syrových organických složek. Netaje nikdy, ale občas při teplotách vyšších než 30 stupňů, uvolňuje více oleje. Na trhu jsou desítky vůní, které vás někdy ani nenapadnou. Třeba kávový balzám nebo čajový nebo mátový a dokonce pálivý čajový. 


Oba jsou velmi malé a perfektní do kabelky. V zimě nemají žádnou náhradu. 



Mohu jen dodat, že při pravidelném užívání balzámu na rty, vypadají rtěnky pak mnohem lépe a lépe se i nanášejí.

Žádné komentáře:

Okomentovat