Страницы

pondělí 3. srpna 2015

Paletka očních stínů Thé Enchanted Eye Palette

Paletka očních stínů Thé Enchanted Eye Palette je výborná, ikdyž Lily Lolo už ji přestává prodávat kvůli nespokojenosti klientek s odstíny. Já ji miluji. Zůstává v prodeji stále velmi populární a oblíbená kolekce očních stínu LAID BARE, která též obsahuje 8 odstínů, ale úplně jiných než ta má.

Každá sada stínů obsahuje oboustranný aplikátor, ale nyní se soustřeďme na Thé Enchanted Eye Palette. Mnozí kritizovali tuto paletku kvůli existenci dvou šedých odstínů. Pro svůj make-up je využiji oba. Doopravdy jsem s touto paletkou velice spokojena, i když jedna věc mi v ní chybí. A to je více světlých odstínů. Je to velký nedostatek Lily Lolo, nedokáži si totiž představit den co den líčení jen v tmavých barvách. Ty světlé odstíny vždy dojdou jako první.
Jde o velmi kvalitní přírodní kosmetiku, která neobsahuje žádné živočišné produkty, lepek, GMO, konzervační prostředky a parfém. Jsou to veganské oční stíny, které jsou vyrobené ve Velké Británii. Stíny vydrží po celý den.

Paleta stojí kolem 800 korun. Používám ji skoro 8 měsíců a jen první 2 odstíny jsem spotřebovala na polovinu. Ostatní snad nepoužiji nikdy. Spíše vyprší doba jejich trvanlivosti. Jsou to velice úsporné stíny velmi vysoké kvality. Dá se pomocí nich vytvořit dokonalý make-up. Nanášejí se snadno a rovnoměrně.

Obvykle mi nevyhovují aplikátory, které jsou součásti kosmetických palet, ale v tomto případě se dá používat. Není dokonalý, ale kvalitně vyrobený, poměrně měkký. Tato paletka je naprosto ideální na cesty. Součástí výrobku je velké zrcátko, výše uvedený aplikátor a samotných 8 odstínů.

Sortiment značky Lily Lolo tvoří 90% veganských produktů, ale pokud dodržujete veganský způsob života, dávejte pozor na ostatní produkty. Kupříkladu rtěnky nejsou veganské.

Žádné komentáře:

Okomentovat