Страницы

pondělí 24. srpna 2015

Jak si vybrat krém na oči





Oči jsou částí obličeje, která nejrychleji stárne a vyžaduje zvláštní péči již od 17 let. Šetřit na krému či gelu na oči se nevyplatí. Oči prozrazují nejen náš věk, ale i naši náladu. Asijské dívky už desítky let používají různé pomůcky, které maskují různým způsobem jak tvar očí, tak i skutečný věk dotyčných. 

Kvalitní vhodný krém na oči je schopen zachránit naše víčka a doslova prodloužit naše mladí. 



Bohužel neznám jiný způsob, jak si vybrat krém na oči, než ho vyzkoušet. 

V této otázce recenze poměrně často „lžou“ Ale jen proto, že každá žena má úplně jinou pokožku. 



Vybrala jsem pro tento článek 4 krémy a gely na oči různé cenové skupiny. Levné ale vůbec nenabízím. Nemám k nim důvěru. 



Yves Rocher Active Sensetive(15 ml). Plná cena je 480 korun. Jako vždy se dá sehnat za poloviční cenu. Jedná se o poměrně účinný krém na citlivou pokožku. Velice jemný, rychle se vstřebává. Dá se použít jako podklad pod líčení. Velice úsporný. Žádný zázrak. Za plnou cenu rozhodně nestojí. Ale pokud ho koupíte ve slevě, tak se to poměrně vyplatí. Mezi levnými krémy je to špička (já je obvykle kupují za 230-280 korun). 



Rituals Line Defense Eye Lotion (15 ml). Cena je 780 korun. 
Obsahuje anti-aging komplex, který redukuje jemné vrásky všem těm, které chtějí začít bojovat se stárnutím. Velice účinný mastnější krém. Zbavuje nejen vrásek, ale i černých kruhu kolem očí. Doporučuje se ženám po 27, ale já bych ho osobně doporučila používat až po 35. Byl to jediný anti-age krém v mém životě, a zatím žádný další nechci. Myslím si, že je to velké zatížení pro pleť a po použití takové kosmetiky už je těžké vrátit k obyčejné. špatně se vstřebává, jako podklad ho použít nejde. Jde spíše o noční péči. Zaznamenáte viditelné změny už po 3 týdnech. Perfektní anti-age krém. 



Santaverde Oční krém, bez parfemizace (10 ml). Má velká láska. Už jsem zde o něm psala. kolem 750 korun 



PHB ethical beauty. Organic Aloe & Cucumber(15 ml). 550 korun. Má poměrně nízké hodnocení na internetu, ale já jsem si ho velice oblíbila. 
Používám ho 2 týdně. Jemný, průzračný, velice rychle se vstřebává. Perfektní podklad pod make-up. Oči jsou po použití svěží a jasné. Báječná náhrada anti-age péče.

2 komentáře:

  1. Yves Rocher prosím ne!! Testují a prodávají v Číně.

    http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=2018&Donottest=-1&Product=0&Dotest=-1&RegChange=-1&Country=-1&Keyword=YVES%20ROCHAS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za váš názor. Tady je můj http://vbeautylifestyle.blogspot.cz/2016/05/kosmeticke-testovani-na-zviratech.html

      Vymazat