Страницы

úterý 5. prosince 2017

Nové přírodní krémy na obličej



Už dlouho jsem nenapsala žádný příspěvek na tento blog. Teď to změním.

V poslední době jsem vyzkoušela poměrně dost pečující kosmetiky. Dneska chci probrat tři nové krémy na obličej. Všechny jsou veganské a zcela přírodní.


PHB Ethical beauty

Zvlhčující krém na obličej. Nemá perfektní obal, ale je to perfektní krém. Musím říct, že PHB je obecně poměrně levný, s ne moc povedeným obalem, ale uvnitř je to výborný kosmetický přípravek. Perfektně se vstřebává, báječně zvlhčuje pokožku. Má lehkou příjemnou vůni a je vyráběn v Anglii veganskou společnosti.


Kivvi

Lotyšská značka, která se zabývá výrobou přírodní veganské kosmetiky. Každý výrobek této značky obsahuje olej ze semínek kiwi, díky kterým firma dostala svůj název. Perfektní denní krém. Vstřebá se během 3 vteřin. Velice pohodlné balení.

Madara

Znovu jde o lotyšskou značku. Jenom 2 z jejích výrobků nejsou veganské. Madara lotyšsky znamená plevel, který je součástí každého výrobku. Značka obdržela spoustu ocenění v oblasti přírodní kosmetiky. Veškeré ingredience pocházejí z baltských luk a pralesů.


Všechny uvedené krémy jsou naprostou špičkou. Kvalitou odpovídají světoznámým krémům za 2000 korun, ale jsou vyrobené neznámými skoro rodinnými podniky, a proto mohou nabídnout značně nižší cenu. Nepoužívám anti age kosmetiku, i když fakticky už je na čase s tím začít. 

Plná cena každého z uvedených krému je kolem 800 korun. Všechny se dají sehnat na internetu za skoro poloviční cenu. PHB jsem koupila v internetovém obchodě ve Spojeném Království za 400 korun v přepočtu, Kivvi jsem koupila v Česku za 500 korun a Madaru pořídila v evropském E-shopu se 40% slevou.

Žádné komentáře:

Okomentovat