Страницы

pondělí 22. října 2018

Nejlepší veganské restaurace v Praze. Můj TOP-10.

1.Chutnej

Je to velice jednoduché: nejlepší pizzeria v Praze, naštěstí je veganská. Domácí “zdravý” fast food: pizzy, burgery, cibulové kroužky a hranolky. Je to tam velice příjemné. Mají skvělé domácí limonády.

2. Forky’s.

Není až tak zdravý, ale velice kvalitní a zázračně chutný fast food. Slabina jsou zákusky. Nemají vlastní dezerty, tak prodávají to, co se dá sehnat všude ve městě. Příjemné místo přímo v centru Prahy.


3. Loving hut

Těch je v Praze spousta a všechny jsou různé. Největší a nejlepší je v ulici Na poříčí. Obrovský výběr nejen jídla na objednávku, ale i zákusků. Denně také podávají jídlo formou bufetu. Chodím do Loving hutu již 9 let, přesně tolik, kolik jsem vegankou a skoro nikdy nezklamal, i když občas mají problém s čistotou, což mi hrozně vadí.


4. Moment

Skvělá kuchyně, malá nabídka, ale samé “trefaky”. Přecpané místo na Vinohradech, kde si raděj zarezervujte stůl, ale prostě to tam miluji.


5. Etnosvět

Nejde o veganskou, ale vegetariánskou restauraci. Ale i přesto tam vegani hladoví nezůstanou (navíc o všedních dnech je otevřeno jejich veganské bistro). Maji vynikající nabídku neuvěřitelně dobrého jídla. Je to asi jedna z nejdražších vegetariánských restauraci v celé republice, ale stojí za to. Velice krásné místo, báječný servis, zázračné chutné jídlo. Zkrátka pokud chcete udělat na někoho dojem veganským jídlem, jděte tam.

6. Vegan’s Prague

Restaurace, která se dřív jmenovala LoVeg. Z balkónu restaurace uvidíte Pražský hrad. Ta lokalita je naprosto perfektní. Poměrně drahá, ale velice útulná restaurace s báječným domácím jídlem. Adaptují českou kuchyni veganským potřebám.

7. Dhaba beas

Domácí indická kuchyně. Je to vegetariánský bufet, ale nabízí spoustu veganského jídla. Velice kvalitní stravování, není drahé.


8. Sweet secret of raw

Raw cukrárna. Naprostá většina pokrmů je veganská. Vynikají dorty, horká čokoláda, limonády atd.



9. My raw

Raw restaurace a cukrárna. Velice příjemné, ale moc drahé místo. Jídlo mi nechutná, ale zákusky jsou naopak jedny z nejlepších v Praze.


10. Vegg&go


Velice kvalitní a dobře jídlo. Jejich největší restaurace sídlí v OC Chodov. Velmi originální kuchyně, nejlepší hummus v Praze, dobré burgery. Vedou teplou a studenou kuchyně, všechno je vynikající. Deserty jsou obyčejné, ale chutnají mi moc.

Žádné komentáře:

Okomentovat